dimecres, 19 d’abril del 2017

Cursa i marxa per muntanya dels Instituts


6ª CURSA/MARXA PER MUNTANYA DELS 

INSTITUTS DE

 LES TERRES DE L'EBRE

La Cursa per Muntanya dels Instituts és la trobada anual dels alumnes que participen al projecte CMITE (Curses de Muntanya als Instituts de les Terres de l’Ebre).  Tots ells comparteixen una jornada de muntanya amb els altres participants del projecte i descobreixen com és una cursa dins del nostre entorn.
La Cursa va tenir lloc el passat dijous 6 d’Abril i es va desenvolupar per la Serra de Godall amb sortida des de l’Ermita d’Ulldecona.
Hi va haver dos recorreguts:
-       Llarg:  8 Km d+400m.
-       Curt: 4Km d+230m

    Cada alumne podia escollir el recorregut que vulguès, segons les seves condicions físiques. Només havien de portar roba d'esport, sabatilles amb sola dobla, paravent per si fa fred, gorra per si fa calor, crema solar per si fa sol i, si ho necessitaven,  una bossa petita a l'esquena per portar roba, menjar i beguda extra. 

L'equip de l'Institut Les Planes anàvem amb la samarreta de color taronja.

Ah !!! i les ganes de córrer o caminar !!! i sobretot passar un dia agradable amb contacte amb la natura i respectar, una vegada més, el medi ambient. 
Professors acompanyants: Hèctor Segarra i Vanessa Ruiz








                                                                                        Escoles Verdes i Projecte CMITE                                     (Curses de Muntanya als Instituts de les Terres de l’Ebre)
Vanessa Ruiz







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada